CookieInfo Cookie advarsel
Forside Tag på udveksling Bliv værtsfamilie Come to Denmark Ven a Dinamarca YFU Danmark Kontakt os Ansøg nu


Download ansøgningsskema til College

Det er desværre ikke muligt at ansøge online til et ophold på college. Klik her for at følge linket til at downloade ansøgningsskemaet til et college ophold. Udfyld skemaet i hånden, send det til os og du er på vej.


 


College i Chile 

Længst væk i det fjerneste hjørne af Sydamerika ligger Chile. Måske et overset land, men kæmpestort. Godt 17 gange større end Danmark. Landet har en ganske særlig udformning, idet det er 4.200 km fra nord til syd, men det er på det bredeste sted kun 180 km.

Centralt i Chile ligger hovedstaden Santiago de Chile med ca. 6.300.000 indbyggere. Vælger du college-programmet til Chile kommer du til at bo i Santiago de Chile, og din uddannelse vil foregå på Universidad Bolivariana.

Universidad Bolivariana har flere afdelinger, der ligger centralt i den gamle, meget seværdige del af Santiago de Chile. Universitetet lægger stor vægt på at tilbyde uddannelse til det lokale samfund.

 

Undervisningen på universitetet foregår på spansk. Der stilles ikke et formelt krav om spanskkundskaber på et bestemt niveau, men man skal kunne tilstrækkeligt med spansk til at kunne begå sig i undervisningen og i sociale sammenhænge. Et kursus i spansk indgår som en obligatorisk del af undervisningen.

 

Studierne på Universidad Bolivariana omfatter desuden latinamerikansk kultur, international politik og integration i Latinamerika, aktuelle udfordringer i de latinamerikanske samfund og globalisering og sociale ændringer i Latinamerika. Desuden er der ekskursioner både i Santiago de Chile og andre steder i Chile.

 

Man kan vælge enten et helårsprogram eller et halvårsprogram. Programstart er enten i juli eller januar.

 

chile.jpg

 

chile.jpg

 

Udenrigsministeriet om Chile

På udenrigsministeriets hjemmeside kan du læse de mere praktiske informationer omkring Chile. Klik her for at åbne Udenrigsministeriets landefakta om Chile.


Faktabox

Hovedstad:Santiago
Areal: 756.626 km2 (Danmark 43.000)
Indbyggertal
:16,3 mio.
Befolkning: 4,6% oprindelige folk
Sprog: Spansk
Religion: Romersk-katolsk