Online: Informationsmøde om Jubilæumsscholarship til udveksling

Online: Informationsmøde om Jubilæumsscholarship til udveksling
29 nov 2021, 19:00 - 21:00

YFU Danmarks Jubilæums-scholarship er for unge (14-18 år) i Danmark, der ønsker at komme på udveksling med YFU Danmark i skoleåret 2022/2023 til udvalgte europæiske lande.

Med jubilæumsscholarships håber vi at kunne give to unge mulighed for at blive en del af YFU Danmark, som uden et jubilæumsscholarship ikke ville have mulighed for at tage på udveksling. Det vil blive prioriteret at uddele jubilæumsscholarships til to unge mennesker, der vil være gode ambassadører for YFU Danmark, mens de er på udveksling, og som er interesseret i at tage del i det givende foreningsliv, som YFU Danmark tilbyder, når man vender hjem fra udveksling.

YFU Danmarks Jubilæumsscholarship er to scholarships á 20.000 kr., som tilskud til at dække programprisen af udveksling til ét af følgende lande:


Belgien, Flanderen


Belgien, Wallonien


Estland


Finland


Frankrig


Rumænien


Schweiz


Tjekkiet


Tyskland


Ungarn


ØstrigYFU's Jubilæumsscholarships vil blive tildelt til to unge mennesker som økonomisk støtte til at realisere et udvekslingsophold.  Som ansøger skal du være motiveret for at komme på udveksling, samt kunne demonstrere, at du er interesseret i at være involveret i foreningsliv eller lokalsamfund. 


Vi glæder os til at se jer!

,
You have errors. Please check your entries above!