En dejlig historie fra det store udland

En dejlig historie fra det store udland
October 05, 2017 09:57

For kort tid siden modtog vi denne overvældende email fra Carsten og Birte, der er forældre til YFU-udvekslingstudent Casper. Casper er i øjeblikket på udveksling i Minnesota, USA. Der blev trukket på alles smilebånd, da e-mailen blev læst!  Understående eksempel er præcis hvorfor alle i YFU arbejder så hårdt som de gør, både frivillige og dem på sekretariatet. Det er en rigtig udveksling-succeshistorie.

Det har været en fantastisk start på Caspers år. Vi skypede med ham for første gang i forgårs, og han er bare såååå glad for at være derovre. 

Hans værtsfamilie er det bedste " match" vi kunne forestille os, og han trives så godt sammen med begge forældre og hans værts-søster Nora. De to spiller musik sammen, og har allerede optrådt sammen flere steder :-) Familien har flere gange skrevet her hjem til os, for at fortælle hvor glade de er for Casper, og at han passer så godt ind i deres familie, så det er dejligt også at høre det fra dem :-)

Skolen elsker han også, og den er meget bedre end herhjemme siger han. Han havde netop lige fået sine første karakterer, og havde kun fået A, så han var stolt. 

Han har fået mange nye venner både i skolen og fra fodbold, og de oplever også en masse sammen. Han har mødtes med hans kontaktperson et par gange, og hun er rigtig sød. Første gang mødte han hende sammen med hans familie, og den anden gang var hans ide og spise pizza med hende alene. 

Til sidst skal I have STOR ros for jeres arbejde. I har altid været rigtig gode til at informere både os forældre og elever, og vi har følt os helt trygge ved at sende Casper afsted med jeres organisation. Afrejsen i lufthavnen var også en god oplevelse, takket være alle dem fra YFU som deltog den dag ( det gjorde det meget nemmere for os alle :-)   

Til slut får I lige et billede af en glad student :-)

Venlig hilsen Carsten og Birte