Caspers år i Minnesota - masser af musik og oplevelser

Caspers år i Minnesota - masser af musik og oplevelser
March 15, 2018 15:07

Ungdomsudveksling er drømmen om at få vendt sin indre verden lidt på hovedet ved at besøge en anden del af den rigtige verden. Der er ikke én rigtig måde at være udvekslingsstudent på udover at være åben overfor nye kulturer og oplevelser. En af de studenter, som blev sendt afsted i sommeren 2017 var Casper, som nu har være et år i Minnesota og man må sandelig sige at han har fået meget ud af sit udvekslingsår. Læs hvordan hans mor og far fortæller om hans mange oplevelser:

Vores søn Casper er i Minnesota, og han har det fedeste år i sit liv. Han er kommet til den dejligste familie, hvor han får så mange nye oplevelser. Han er bestemt ikke bange for at deltage i nye udfordringer, og har bl.a. spillet med i et stort skuespil på skolen, spiller med i kirkens klokkespil, deltager i skolens talentshow, og meget andet. I julen/nytåret var de i Trinidad og Tobago for at besøge familie, det var en stor oplevelse for ham at se hvor anderledes de lever der. I fritiden spiller han fodbold/golf, og går til både guitar- og bass-undervisning. Han og hans værtssøster har det tætteste søskende-bånd, og de to spiller en masse musik sammen, og er ikke bange for at optræde :-)  Han har fået en masse søde venner, som han også tilbringer tid med, og skolen er han rigtig glad for og det går super godt, og han er stolt da han kun har fået A indtil nu :-).  
Tiden er fløjet afsted, og vi tør næsten ikke tænke på hvor svært det bliver for Casper at skulle sige farvel til det hele her til sommer....puha, det bliver svært. Men samtidig håber vi “ gamle” herhjemme på at han glæder sig bare en lille smule til at se os herhjemme igen :-).